Over ons


Aangenaam. Wij zijn Ebbo en Leanca van Engelen. De wereld van vlees kennen we op ons duimpje. We hebben namelijk jarenlang een ambachtelijke slagerij gerund. Met Culinair on Fire hebben we nu onze barbecuedroom waargemaakt. Er is namelijk niets mooiers dan mensen blij maken met vlees, vis en groenten boven vuur of houtskool. Daar maken we een echte beleving van, waarbij we al uw zintuigen prikkelen. Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen? We denken graag een keer met u mee!

Wij staan voor:

Kwaliteit

Voor het beste vlees en de lekkerste vis hoef je helemaal niet ver weg. Wij halen het zoveel mogelijk uit eigen land. Bij boeren en vissers die met liefde voor dieren werken. En voor de pareltjes die niet in Nederland verkrijgbaar zijn, weten we uiteraard ook de weg over de grens.

Vakmanschap

Onze grillmasters hebben barbecueën tot kunst verheven. Ze kennen de fijne kneepjes van elke grilltechniek en als het even kan experimenteren ze met nieuwe bereidingswijzen. Dat proeft u. Want wij serveren u en uw gasten vlees, vis en groenten met een unieke smaak. 

 

Gastvrijheid

Van elke barbecue of outdoor diner maken we een feestje. Dat doen we door u en uw gasten te betrekken bij de bereiding, onze passie voor barbecueën over te brengen en onze smaakgeheimen met u te delen. Ook een gastvrije bediening zit natuurlijk in ons repertoire.